Valikko

Johtajaverkostot

Tampereen kauppakamari tarjoaa pirkanmaalaisille johtajille tavoitteellisia ja teemoitettuja foorumeita verkostoitumiseen ja oman johtamisosaamisen kehittämiseen. Johtajaverkostojen käytännön toiminta muodostuu yhteisten haasteiden jakamisesta sekä uudenlaisten ratkaisujen rakentamisesta vertaisverkoston kesken. Verkostojen toiminta perustuu ehdottomaan avoimuuteen ja luottamukseen.

Vuosina 2015-2017 on toiminut viisi johtajaverkostoa: aluejohtajaverkosto, kaksi palveluliiketoiminnan johtajaverkostoa ja kaksi esimiesverkostoa. Konsepti kaikissa verkostoissa on ollut sama: Kussakin verkostossa on ollut mukana 8-12 osallistujaa. Ohjelma on koostunut kuudesta tapaamisesta, joiden sisältö on rakennettu ensimmäisessä tapaamisessa osallistujien itse määrittelemien yhteisten haasteiden mukaisesti.

Syksyllä 2017 on vuorossa myyntijohtajien verkosto- ja valmennusohjelma. Verkosto tarjoaa valmennusta aivolohkojen molemmille puolille, sillä pelkkä tietotaito ei korreloi suoraan tuloksentekokyvyn kanssa. Tunteet ja asenteet vaikuttavat käyttäytymiseemme johtajana. Verkoston teemoina ovat myyntijohtajan vuorovaikutustaidot ja johtamistyyli, johtamisen psykologia ja tuloksenteko paineen alla, sisäinen johtajuus, johtaja on media ja Social Selling.

Ohjelman kesto on 12 kuukautta, tapaamisia on joka toinen kuukausi ja tapaamisten välissä vaihdetaan kuulumisia webinaaritapaamisissa. Verkoston valmentajat ovat tunnettuja, kokeneita myynnin ja markkinoinnin osaajia.

Myyntijohtajaverkoston osallistumismaksu on jäsenyrityksille 1950 € + alv sisältäen vuoden mittaisen valmennusohjelman: johdon kommunikaatiovalmiudet –arvioinnin, kuusi tapaamista tarjoiluineen, viisi verkkotapaamista, kokeneet valmentajat ja fasilitaattorin sekä koko ohjelman kattavan tuen. Normaalihinta on 2450 € + alv. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Myyntijohtajaverkosto (käynnistyy syksyllä 2017 )

***********************************************************

Lisätietoa Myyntijohtajaverkostosta/ Contact information:

Akira Ropo
Mobile: +358 500 622 128
Email: akira.ropo@tampereenkauppakamari.fi

PDF-tiedostoMyyntijohtajaverkosto 2017 Esite (910 kB)
Lataa tästä Myyntijohtajaverkoston esite ja tutustu sisältöön!