Valikko

Team Tampere

 


Team Tampere oli kolmevuotinen vuosina 2013-2015 läpiviety pirkanmaalainen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä vauhdittava hanke.  Tavoitteena oli synnyttää uusia kasvuyrityksiä, vauhdittaa olemassa olevien yritysten kasvua ja kansainvälistymistä sekä tukea kaikkia yrityksiä toimialasta ja koosta riippumatta. Hankkeen aikana järjestettiin yksitoista KasvuCamp-leiriä, joihin osallistui yhteensä 70 yritystä ja 143 osallistujaa, 60 konkaria ja 40 asiantuntijaa. Lisäksi järjestettiin muun muassa RoundTable-keskusteluja, seminaareja ja matkoja. Team Tampereen tilaisuuksiin osallistui kaikkiaan noin 250 yritystä ja 460 henkilöä.

Hankkeen kehittämistä palveluista jäivät elämään KasvuCamp-leirit sekä mallit, miten osaamista ja kokemusta jaetaan sekä tiivis yhteistyö kansainvälistymisessä auttavien tahojen kuten TeamFinland-toimijoiden kanssa. Tätä osaamista hyödynnetään jatkossa paitsi KasvuCamp-leireillä myös CaseShop-tapahtumissa.

Hanketta rahoitti Tampereen kaupungin elinkeinorahasto. Toimintaa ohjasi pitkän linjan yritysjohtajista koottu ohjausryhmä, johon kuuluivat vuorineuvos Kari Neilimo, vuorineuvos Kim Gran, vuorineuvos Juha Niemelä, toimitusjohtaja Erkki Solja, toimitusjohtaja Harri Tolppanen, toimitusjohtaja Sari Kanti-Paul, teollisuusneuvos Risto Käkelä ja toimitusjohtaja Timo Salli.

Katso video vuorineuvos Kari Neilimon ajatuksia Team Tampereesta.