Valikko

Jäsenyys

Kannattaa kuulua kauppakamariin!

Tampereen kauppakamari edistää Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja kansainvälistymistä sekä valvoo elinkeinoelämän etuja ja edistää elinkeinoelämän ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa. Kauppakamaritoiminta perustuu Suomessa kauppakamarilakiin ja yritysten vapaaehtoiseen jäsenyyteen.

Edunvalvonta ja vaikuttaminen
Osallistumalla kauppakamarin toimintaan vaikutat yrityksesi toimintaympäristöön ja yrityksiä koskevaan päätöksentekoon. Tärkeimmät edunvalvontakohteet julkaistaan vuosittain vaikuttamissuunnitelmassa. 

TULE MUKAAN MAAILMANLAAJUISEEN VERKOSTOON  JA HYÖDY JÄSENEDUISTA
Voit vaikuttaa aktiivisesti, nopeasti ja vuorovaikutteisesti elinkeinopolitiikkaan ja tuoda rohkeasti
esiin uusia näkökulmia ja kehittämiskohteita.

VERKOSTOITUMINEN

Kontakteista muodostuvat verkostot ovat usein peruste kuulua kauppakamariin, jonka toiminnassa verkostoituu myös yli yrityskoon ja -toimialojen. Esimerkiksi Johtajaverkostoissa kehität johtamisosaamistasi.

TILAISUUDET SEKÄ SEMINAARIT
Kauppakamarin kokouksissa ja tapahtumissa laajennat kontaktiverkostoasi ja tapaat jäsenyritysten edustajia. Vuosikirjasta löydät kätevästi alueen yritysten yhteystietoja.

JÄSENTIEDOTTEET JA JULKAISUT
Ajankohtaisia ja tiiviitä tietopaketteja oman alueen yritystoimintaan vaikuttavista tekijöistä. Painettu Tampereen kauppakamarilehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa sekä Kamarin uutiskirje n.20 kertaa vuodessa.

MAKSUTON LAKIASIAINNEUVONTA JÄSENILLE
Käytettävissäsi on verotukseen, työsuhteisiin ja sopimusasioihin erikoistuneet asiantuntijat, jotka neuvovat puhelimitse.

KOULUTUSTILAISUUDET
Hyödynnä yritystoiminnan parhaiden asiantuntijoiden toteuttamaa ajankohtaista koulutusta. Jäsenenä saat merkittäviä alennuksia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n kehittämä valtakunnallinen menestyskonsepti.

ULKOMAANKAUPAN ASIAKIRJAT

Kauppakamari myöntää mm. ATA carnet-tulliasiakirjat ja vahvistaa EY:n yleiset alkuperätodistukset.

AJANTASATIETO
Voit tilata käyttöösi jatkuvasti päivittyvät ja selkeät käsikirjat taloushallinnosta ja ulkomaankaupasta edulliseen jäsenhintaan nyt myös e-versioina.

ANSIOMERKIT
Ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus sitoutuneesta ja merkittävästä työstä.

SELVITYKSET JA TUTKIMUKSET

Kauppakamari julkaisee Pirkanmaan yritysbarometriä, tutkimuksia ja selvityksiä mm. alueiden kilpailukyvystä, Euroopan alueiden suhdanteista sekä verotuksesta.

PROJEKTIT
Kauppakamari toteuttaa projekteja, jotka syntyvät yritysten tarpeista.

ASIANTUNTIJAPALVELUT
Kauppakamarin kautta löydät tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Saat myös tietoa välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston ja liiketapalautakunnan toiminnasta.

Liity jäseneksi