Valikko

Kaakkois-Aasian ja Australian TF-roadshow

Aika: 28.8.2017

Kaakkois-Aasian ja Australian TF-roadshow

Team Finland-verkosto ja Tampereen kauppakamari järjestävät yhdessä liiketoimintatilaisuuden Kaakkois-Aasiasta ja Australiasta. Tule kuulemaan ja keskustelemaan liiketoimintasi kasvumahdollisuuksista Australiassa ja Kaakkois-Aasiassa!

Aika: 28.8.2017 klo 12.30-15.30 (ilmoittautuminen ja kahvit klo 12:00 alkaen, ohjelma 12:30).

Paikka: Technopolis Yliopistonrinne, Haggman-sali. Tarkempi ohjelma lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Suomen suurlähettiläät, yritysten edustajat ja muut kohdemaiden asiantuntijat kertovat ASEAN-maista (Filippiinit, Indonesia, Malesia, Myanmar, Singapore, Thaimaa ja Vietnam) ja Australiasta liiketoimintaympäristöinä ja niissä tunnistetuista markkinoiden mahdollisuuksista. Esitysten ja paneelikeskustelun lisäksi tarjolla on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin eri maissa toimivien Team Finland -verkoston edustajien kanssa. Nostamme tilaisuudessa esille erityisesti seuraavat teemat: terveys ja hyvinvointi, oppiminen ja koulutus sekä energia ja ympäristö.

Löydät kohdemaihin liittyviä raportteja, markkinamahdollisuuksia ja myyntiliidejä Markkinoiden Mahdollisuudet -palvelusta -palvelusta maanosa- ja maakohtaisesti.

Tilaisuus on suunnattu Kaakkois-Aasian tai Australian markkinoille suuntaavien yritysten edustajille.

Lisätietoja: Jukka Kohonen, Ely-keskus. jukka.kohonen@ely-keskus.fi tai Markus Sjölund, Tampereen kauppakamari. markus.sjolund@chamber.fi