Valikko

Kauppakamariaamiainen: Yhteistyössä AS3

Aika: 25.8.2017

Tervetuloa verkostoitumaan kauppakamariaamiaiselle!
Elokuun kauppakamariaamiainen: Yhteistyössä AS3
 
Aika: 25.8.2017 klo 8.30-11.00
Paikka: Lapland Hotel Tampere


8.30 Aamiainen
9.00 Tervetuloa
 
Urakompassit: Johda uraasi ja sitouta työntekijäsi
 
Tutkimusten mukaan mahdollisuudet edetä uralla ovat yksi suurimmista työntekijän sitoutumista edistävistä tekijöistä. Siitä huolimatta vain noin neljännes työntekijöistä on tyytyväisiä työnantajansa tarjoamiin resursseihin urakehityksen tukena. 

  • Pohdimme työelämän murrosta ja sen seurauksia ihmisten johtamiselle ja sitouttamiselle
  • Tarjoamme ymmärrystä työkaluista, urakompasseista, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi pysähtymään ja kirkastamaan ymmärrystä seuraavista avainkysymyksistä:
  • Mitä osaamista minulla on? Mikä minua motivoi? Mitä haluan uraltani?
  • Miten johdan muita näissä pohdinnoissa?

Lisäksi kokeilemme osaa työkaluista käytännössä, joten jokaiselle osallistujalle tarjoutuu mahdollisuus pysähtyä miettimään omaa uraansa ja osaamistaan.
 
Asiantuntijoina tilaisuudessa toimivat AS3:n Tampereen toimistolta Henna Tomperi (KTT) ja Riikka Mikkonen (KM), jotka tukevat päivittäin erilaisia organisaatioita ja ihmisiä näissä muutoshaasteissa.
 
Miten tukea työntekijän urakehitystä, kun elämänikäiset, suunnitellut uraputket ovat menneisyyttä? Jatkuvasti muuttuvassa, kompleksisessa maailmassa kukaan ei voi ennustaa, mitä osaamista tarvitaan 5 tai 10 vuoden kuluttua.
 
Yksi vastaus löytyy niin kutsutuista urakompasseista. Sen sijaan, että yritys tarjoaa työntekijöilleen tikapuut, joilla kiivetä uraputkea eteenpäin, yritys tarjoaa työntekijöilleen urakompasseja – työkaluja, joiden avulla työntekijät ottavat itse vastuuta urastaan, tunnistavat omat vahvuutensa ja kehittävät niitä, ja siten suunnistavat monimutkaistuvassa maailmassa uusiin, omilta tuntuviin tehtäviin - samassa tai eri yrityksessä.

Monipuoliset mahdollisuudet haastaviin tehtäviin ja uuden oppimiseen ovat meille jokaiselle paras takuu siitä, että tekemistä löytyy tulevaisuudessakin! 

Ilmoittaudu mukaan tästä!