Valikko

Yritysappro 2017

Aika: 24.3.2017

Tuoreita näkemyksiä Yritysapprosta!
 
Yritysappro on Tampereen kauppakamarin sekä kauppatieteiden (Boomi), tietojohtamisen (Man@ger) ja tuotantotalouden (Indecs) ainejärjestöjen sekä Demolan yhteinen tapahtuma, joka yhdistää yritykset ja korkeakouluopiskelijat työstämään ratkaisuja yritysten arjen ongelmiin. Lähde mukaan saamaan tuoreita näkemyksiä ja innovatiivisia ratkaisuja juuri sinun yritystäsi askarruttavaan pulmaan!
 
Mitä Yritysapprossa tapahtuu?

Yritysappro kerää yhteen kauppatieteiden, tietojohtamisen ja tuotantotalouden opiskelijoita approtiimeiksi. Approyritykset esittelevät itsensä ja tarjoamansa approhaasteen tiimeille appropäivänä 24.3.2017 joko omissa tiloissaan tai Uuden Tehtaan tiloissa Finlaysonilla. Tämän jälkeen tiimit valitsevat kolme approhaastetta, joidenka ratkaiseminen heitä eniten kiinnostaa. Seuraavaksi järjestäjät matchaavat tiimit ja yritykset, jonka jälkeen tiimit alkavat työstää ratkaisua haasteeseen ja valmistelemaan siitä pidettävää esitystä. Arvostelu perustuu pääosin suullisen esityksen laatuun, tiimien tulee kuitenkin toimittaa myös A4 pituinen kuvaus siitä, miten he aikovat haasteen ratkaista.
 
Yritysappron päätöstilaisuudessa 7.4. tiimit esittelevät ratkaisunsa haasteisiin sekä käydään läpi tuloksia ja löydöksiä. Yritykset ovat erittäin tervetulleita tähän tilaisuuteen kuulemaan paikanpäälle minkälaisia ratkaisuja tiimit ovat haasteisiin löytäneet. Yritykset saavat tiimiltä esityksen lisäksi A4-mittaisen approtyön, joka sisältää ratkaisuehdotuksen yrityksen approhaasteeseen.

Miten pääsen mukaan?
Ilmoita kiinnostuksestasi oheisella lomakkeella. Tämän jälkeen otamme teihin yhteyttä ja voimme keskustella yritystänne askarruttavasta ongelmasta, mahdollisesta approhaasteesta. Haasteet voivat liittyä liiketoiminnan kehittämiseen, johtamiseen, talouteen, tiedonhallintaan, logistiikkaan, aihepiiri on melko avoin. Tärkeintä on ongelman rajaaminen sopivan avoimeksi, mutta riittävän konkreettiseksi, jotta approtyön toteuttaminen on opiskelijatiimeille mahdollista. Tampereen Kauppakamarin projektihenkilöstö auttaa teitä ongelman hiomisessa sopivaksi approhaasteeksi.

Yritysappro suoritetaan tiukassa muutaman viikon aikataulussa ja projektin tuotoksena yritys saa lyhyen approtyön sekä mahdollisuuden suulliseen esityksen kuulemiseen. Osallistuvat opiskelijat ansaitsevat approsta opintopisteitä, yritykselle appro on maksuton. Yritysappro toteutetaan yhteistyössä innovaatioprojekteja toteuttavan Demolan kanssa.

Startti on pian, joten toimi nopeasti! Ilmoita kiinnostuksestasi viim. 31.1.2017 niin ehdimme hioa approhaasteet yhdessä kuntoon.


Lähde rohkeasti uusien näkemysten etsintään Yritysapprossa! Ilmoittaudu mukaan tästä!


Lisätietoja:
Peer Haataja
peer.haataja@tampereenkauppakamari.fi
040-553 5535

Kaisa Löppönen
kaisa.lopponen@tampereenkauppakamari.fi
040-751 2551